ReklamBirliği
  AdTecH'e Uye Olmak

Merhaba ReklamBirligi.tr.gg Ziyaretçileri;

Sözü uzatmadan Adtech'den reklam almayı anlatmaya başlıyorum. İlk olarak siteye giriyoruz. adtech.com.tr e girdikten sonra sayfanın alt kısmına gelin.

boş alana site adımızı yazıyoruz ve Kayıt İşleminizi Başlatın'a tıklıyoruz. Karşımıza aşağıdaki gibi bir sayfa çıkıyor.

Onay kodu sitenin sizin yönetiminde olduğunuzu kanıtlamanız için gereklidir. Kod zaten görünmüyor html'de. Kodu ekliyoruz ve Devam'a basıyoruz. Testi geçtiyseniz aşağıdaki gibi bir ekran geliyor.

Boş alanları dolduruyoruz ve Devam'a basıyoruz. Aşağıdaki gibi bir ekranın gelmesi lazım.

Başarılı bir şekilde kayıt olduk. Artık Adtech'e üyeyiz. Hesap Girişi'ne tıklıyoruz.

Kayıt olurken girdiğimiz e-mail adresi ve yazdığımız şifre ile login oluyoruz. Hemen banka hesap bilgilerimizi girmeye koyuluyoruz.

Hesabım'a tıklıyoruz. Burada bankanıza para yatırmak için gerekli bilgileri giriyoruz.

Bütün alanları doğru bir şekilde doldurun. Yoksa paranızı çekemezsiniz. Alanları doğru bir şekilde doldurduktan sonra PPC Reklam'a tıklıyoruz ve Reklam Sihirbazı ile Reklamımızı oluşturuyoruz.

Birden çok siteniz varsa aynı hesaptan yönetebiliyiorsunuz. Sitenizi seçin Devam>> Diyoruz.

Reklam kanalını seçiyoruz. İstediğiniz kadar kanal ekleyebilirsiniz. Bunlar sitenizdeki farklı reklam alanları için reklam kodu yapmanızı sağlar.

Üstteki ekranda hangi reklamların görüneceğini seçiyorsunuz. Seçim yaparken flash ve bannerlerin yazı reklamdan fazla para getirdiğini unutmayınız.

Reklamımızın text reklam çıkarsa nasıl görüneceğini seçiyoruz.

Reklam boyutlarını seçiyoruz.

Ve kodunuz. Kodu sitenize ekliyorsunuz ve kazanmaya başlıyorsunuz.

Hayırlı Uğurlu olsun!

Yazıyı Kopyalamadan Önce lütfen Yönetici ile iletişime geçin...

Reklam Birliği Administration :: adem.cirak@gmail.com

Bugün 2 ziyaretçi (2 klik) bu siteye girdi!

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol